Angelwax ARK MARINE Ceramic Detailer

395 kr2,495 kr inklusive moms
336 kr2,495 kr inklusive moms

Angelwax Ark Marine Ceramic Detailer är en speciellt framtagen keramisk sprayförsegling som skydda målade marina ytor och ger antistatiska egenskaper samt skyddar ytan mot både UV-A och UV-B strålar från starkt solljus.

Angelwax ARK MARINE Ceramic Detailer

Angelwax Ark Marine Ceramic Detailer har utvecklats speciellt för att skydda gelcoaten och andra målade yttre marina ytor på båtar, yachter och en mängd olika vattenfarkoster.
Ceramic Detailer är utvecklad med den senaste keramiska teknologin och är den ultimata sprayen med snabba detaljer designad för att lägga till ett lager av keramiskt skydd som ger oöverträffade nivåer av glans i kombination med enastående hållbarhet.
Denna unika formulering lägger till ett lager av keramiskt skydd till obehandlade ytor och kommer också att binda till alla befintliga keramiska beläggningar för att ytterligare förbättra kärlets utseende.
Formulerad med antistatiska komponenter, innehåller denna mycket vattenbeständiga spraydetalj UVA- och UVB-tillsatser för att ytterligare bevara och skydda behandlade ytor från starkt solljus.

Förpackning:

  • 500ml
  • 1L
  • 5L
Vikt N/A
Volym

500ml, 1L, 5L

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.