Angelwax ARK MARINE Crystal

(1 kundrecension)

229 kr inklusive moms

En glasrengöring utöver det vanliga, rengör effektivt smuts, kalk/vatten-fläckar och andra föroreningar, Lämnar ett keramiskt skydd efter sig med antistatiska egenskaper, och UV-hämmare som ser till att ytorna håller sig rena länge.

30 i lager

Angelwax ARK MARINE Crystal

229 kr inklusive moms

ARK MARINE CRYSTAL – RENGÖRINGSMEDEL FÖR GLAS OCH KROM MED KERAMISKT SKYDD.

När all utvändig rengöring har utförts kan du använda Crystal för att enkelt avlägsna föroreningar från glas och krom så att din båt, bil, husvagn, husbil verkligen sticker ut från mängden. som de säger, allt ligger i detaljerna!

Ark Marine Crystal har utvecklats speciellt för grundlig rengöring av glas- och kromytor, både invändigt och utvändigt på båtar och yachter samt alla fordon och ditt hem.
Crystal har utvecklats med hjälp av vår omfattande kunskap om keramiska material och är en vattenbaserad formulering som är miljösäker och fri från skadliga färgämnen som kan fläcka ner dyra ytor.

Det doftfria rengöringsmedlet är säkert att använda på glas, krom, tonat glas, polykarbonat och andra syntetiska material och ger en fläckfri finish.
Med antistatiska egenskaper och en UV-hämmare motstår behandlade ytor damm och skyddas från solens skadliga strålar så att de håller sig fräscha längre.
Crystal har utformats för att underhålla och även förlänga Angelwax EXODUS 2 års keramiska skydd och avrinning för glas och Angelwax H2GO glas skydd med ultimat vattenavrinning, The Ultimate Rain Repellent.

Förpackning:

  • 500ml
Vikt 0,7 kg
Volym

500ml, 5L

1 recension av Angelwax ARK MARINE Crystal

  1. Mona Dissler (verifierad ägare)

    Bra till mina duschväggar

    Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

    Ja
    Nej

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.


P102: Förvaras oåtkomligt för barn.
Artikelnr: ANGARKCRY05 Kategorier: , , , Brand: