Angelwax Enigma Corona

(3 kundrecensioner)

579 kr inklusive moms

Angelwax ENIGMA CORONA, CERAMIC PAINTWORK & TRIM DRESSING har formulerats med den senaste keramiska tekniken. ENIGMA CORONA är ett mycket hållbart skydd för

30 i lager

Angelwax Enigma Corona

579 kr inklusive moms

Angelwax ENIGMA CORONA, CERAMIC PAINTWORK & TRIM DRESSING har formulerats med den senaste keramiska tekniken. ENIGMA CORONA är ett mycket hållbart skydd för bilens lackade ytor men agerar även som en dressing/förnyare för utvändig plast och gummi. Kan med fördel även appliceras på alla typer av ytor.

Vid applicering av produkten på valfri yta så binder ENIGMA CORONA med ytunderlaget för att bilda ett superhydrofobiskt skydd samtidigt som det återställer ytan till dess ursprungliga fabriksskick.

Denna formulering har tillverkats med en nano-keramisk dispersion som ger enastående hållbarhet som kommer att vara i många månader.

Anvisningar: Tvätta samt torka bilen noggrant. Spraya Angelwax ENIGMA CORONA direkt på en mikrofiberduk eller applikator och applicera över ytan som skall skyddas, torka sedan av överflödet med en torr och ren mikrofiberduk.

Angelwax ENIGMA CORONA utgör en del av det unika ENIGMA-sortimentet av keramiska bilvårdsprodukter som är konstruerade för att ge enastående hållbarhet och prestanda.

Förpackning: 

 • 500ml

Åtgång:

 • ca 50 Bilar (11kr per applicering av Enigma Corona på ert fordon )
Vikt 0,8 kg
Volym

500ml

3 recensioner av Angelwax Enigma Corona

 1. Daniel kullersmén (verifierad ägare)

  Använde mig av den andra version utan sio2 och har verkligen varit en perfekt produkt till ta mig fasiken allt! Så tänkte att nu när den flaskan var slut så får man uppgradera till dena! Lämnar en perfekt svärta på plasten och är grymt hydrofobisk!

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 2. Martin Karlsson (verifierad ägare)

  Grym produkt

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 3. Leif Petersson (verifierad ägare)

  super

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.


P102: Förvaras oåtkomligt för barn. P301+P310: VID FÖRTÄRING: Kontakta genast GIFTINFORMATIONSCENTRALEN/läkare. P331: Framkalla INTE kräkning. P501: Innehållet/behållarenlämnas till återvinningsplats för skadlig eller speciell i enlighet med lokala, regionala, nationella och/eller internationella regelverk.