Angelwax Enigma QED

395 kr2,495 kr inklusive moms
316 kr2,495 kr inklusive moms

Angelwax Enigma QED Ceramic Detailing Spray har tillverkats med den senaste keramiska tekniken. Enigma QED är den ultimata snabb detailer sprayen. Vid appliceri

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , Brand:

Angelwax Enigma QED Ceramic Detailing Spray har tillverkats med den senaste keramiska tekniken. Enigma QED är den ultimata snabb detailer sprayen. Vid applicering kommer den att bindas med fordonets yta och producerar oöverträffade glansnivåer med enastående hållbarhet. Vår unika formulering lägger till ytterligare ett lager av keramiskt skydd ovanpå din befintliga keramiska beläggning för att ytterligare förbättra ditt fordons skydd och utseende. Angelwax Enigma QED utgör en del av det unika Enigma sortimentet av keramiska produkter som gör så att den behandlade ytan bibehåller och ökar på skyddet på fordon som är skyddade med Enigma Ceramic Wax och/eller andra keramiska beläggningar. Angelwax Enigma QED kommer också att förlänga ditt Enigma Wax och andra keramiska skydds längd. Enigma QED är också enastående som en stand alone produkt som ger flera månaders keramiskt skydd.

Användning: Tvätta fordonet helt rent. Spraya på Angelwax Enigma QED på en panel i taget och använd en ren torr mikrofiberduk och torka till en djup glans . Kan användas på både torr och blött fordon.

Tips: Tvätta med Angelwax ENIGMA SHAMPOO innan Angelwax ENIGMA QED appliceras.

ViktInte tillgänglig
Volym

500ml, 5L

1 recension av Angelwax Enigma QED

  1. Billy Olsson (verifierad ägare)

    Angelwax är till 99% det enda jag använder nu

    Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

    Ja
    Nej

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.