Angelwax Enigma Schampoo

(2 kundrecensioner)

345 kr2,495 kr inklusive moms

Angelwax Enigma Ceramic Infused Schampo har tillverkats med den senaste keramiska tekniken. När den används regelbundet kommer de keramiska molekylerna i Enigma

Angelwax Enigma Schampoo
Angelwax Enigma Schampoo

Angelwax Enigma Ceramic Infused Schampo har tillverkats med den senaste keramiska tekniken. När den används regelbundet kommer de keramiska molekylerna i Enigma Schampot att bindas till fordonets yta och en skyddande beläggning bildas över dess yta. Med utmärkt rengöringsförmåga lägger vår unika formulering ytterligare ett lager av keramiskt skydd utöver din befintliga Enigma keramiska Wax eller annat keramiskt skydd. Detta extra lager kommer ytterligare att förbättra ditt fordons utseende och öka beläggningens livslängd. Angelwax Enigma Schampo ingår i det unika ENIGMA sortimentet av keramiska produkter som kommer att föryngra ytor skyddade med Enigma Ceramic Wax och/ eller andra keramiska skydd.

Användning: Tillsätt 3 till 4 kapsyler av ENIGMA Schampo i en hink med rent rent vatten och tvätta, skölj och torka noggrant.

TIPS: Efter rengöring av fordonet med Angelwax ENIGMA Schampo behandla med ett lager av ENIGMA QED Keramisk Spray eller applicera ett lager av Angelwax ENIGMA Ceramic wax för det ultimata skyddet.

Vikt N/A
Volym

500ml, 5L

2 recensioner av Angelwax Enigma Schampoo

 1. Billy Olsson (verifierad ägare)

  Angelwax är till 99% det enda jag använder nu

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 2. Mats Hedlund (verifierad ägare)

  Grymt Schampo!!

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.


P280: Använd skyddshandskar/skyddskläder/ögonskydd/ansiktsskydd. P302+352: VID HUDKONTAKT: Tvätta med mycket vatten/.