Angelwax Enigma Shield

(1 kundrecension)

595 kr1,095 kr inklusive moms

Angelwax Enigma Shield är ett keramiskt textil impregneringsmedel som skyddar tygsuffletter, mattor, säten och många andra textilier. Går att använda använda på både in- och utvändiga textilytor. 

Angelwax Enigma Shield

Angelwax Enigma Shield är ett textil impregneringsmedel som är framtaget med de absolut mest exklusiva keramiska komponenterna. Tack vare en noggrann tillverkning- och utformningsprocess får du ett skydd som förseglar ytan, motverkar missfärgning samt stöter bort vatten och smuts mycket effektivt. Det gör att tyget behåller sin ursprungliga färg och och håller sig rent och fräscht betydligt längre!

Kan användas på. tygsuffletter, mattor, säten och många andra textilierGår att använda använda på både in- och utvändiga textilytor.

- CarCareProducts

Egenskaper

 • Produkt: Textil impregnering Angelwax Enigma Shield
 • Användningsområde: Skydda och försegla in- och utvändiga textilytor
 • Förpackning: Plastflaska med spraymunstycke
 • Storlek: 250 & 500 ml

Manual

Rengör ytan noggrant innan applicering och låt den torka. Spraya medlet jämnt över ytan och använda en detaljborste vid behov. Låt självtorka i minst 12 timmar.

Vikt N/A
Volym

250ml, 500ml

1 recension av Angelwax Enigma Shield

 1. Johnny Odden (verifierad ägare)

  Har länge letat efter bra medel för att impregnera mina skor. Och efter jag blivit tipsad av några om Angelwax Enigma Shield så beställde jag en flaska och testade. Det fungerade mycket bättre än jag hoppades på. Är mycket nöjd så alla mina skor fick en dos av detta medel

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.


P102: Förvaras oåtkomligt för barn. P103: Läs etiketten före användning.