Angelwax QED

(2 kundrecensioner)

249 kr1,250 kr inklusive moms

QED från Angelwax är en exteriör detailing spray som är den perfekta lösningen när det inte finns tid för vaxning men man vill ha känslan av nyvaxad, lämnar ett skydd på ca 2 mån

Angelwax QED

QED från Angelwax är en exteriör detailing spray som är den perfekta lösningen när det inte finns tid för vaxning men man vill ha känslan av ett nyligen vaxat fordon. QED är perfekt för dagligt bruk eller som den ultimata showcar produkten. Vår unika formulering lägger ett extra lager av skydd ovanpå din befintliga vaxbeläggning för att ytterligare förbättra utseendet och skydda din bil. QED kan naturligtvis användas som en egen produkt utan wax och har en hållbarhet på upp till 3 månader. Angelwax QED kan också användas som en waterless wash och är perfekt konstruerad för att ta bort damm och vatten märken och lämnar en otroligt hög glans och wetlook effekt.

Användning:

 • För enastående resultat applicera Angelwax QED efter din bil har tvättats och spolats ren. Spraya Angelwax QED på en ren mikrofiberduk och arbeta med en panel i taget, eftertorka med en torr ren microfiberduk. Kan appliceras på både blöt och torr yta.

Förpackning: 

 • 500ml
 • 5L
Vikt N/A
Volym

500ml, 5L

2 recensioner av Angelwax QED

 1. Kim Gustavsson (verifierad ägare)

  Smidig produkt

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 2. Leif Petersson (verifierad ägare)

  super

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Artikelnr: N/A Kategorier: , , Brand: