Angelwax QED

249 kr1,188 kr

QED från Angelwax är en exteriör detailing spray som är den perfekta lösningen när det inte finns tid för vaxning men man vill ha känslan av ett nyligen vaxat f

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , Brand:

QED från Angelwax är en exteriör detailing spray som är den perfekta lösningen när det inte finns tid för vaxning men man vill ha känslan av ett nyligen vaxat fordon. QED är perfekt för dagligt bruk eller som den ultimata showcar produkten. Vår unika formulering lägger ett extra lager av skydd ovanpå din befintliga vaxbeläggning för att ytterligare förbättra utseendet och skydda din bil. QED kan naturligtvis användas som en egen produkt utan wax och har en hållbarhet på upp till 3 månader. Angelwax QED kan också användas som en waterless wash och är perfekt konstruerad för att ta bort damm och vatten märken och lämnar en otroligt hög glans och wetlook effekt.

Användning:

  • För enastående resultat applicera Angelwax QED efter din bil har tvättats och spolats ren. Spraya Angelwax QED på en ren mikrofiberduk och arbeta med en panel i taget, eftertorka med en torr ren microfiberduk. Kan appliceras på både blöt och torr yta.

Förpackning: 

  • 500ml
  • 5L
Vikt Inte tillgänglig
Volym

500ml, 5L

Säkerhetsinformation

FARA: P102: Förvaras oåtkomligt för barn. P280: Använd skyddshandskar/skyddskläder/ögonskydd/ansiktsskydd. P305+P351+P338: VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja. P337+P313: Vid bestående ögonirritation: Sök läkarhjälp.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Angelwax QED”