Angelwax Vision

(1 kundrecension)

179 kr750 kr inklusive moms

Angelwax Vision är en fönsterputs och har utformats för att avlägsna insekter och rengöra glas,speglar, fönster,bilrutor. Vision tar även bort nikotinbeläggning

Angelwax Vision

Angelwax Vision är en fönsterputs och har utformats för att avlägsna insekter och rengöra glas,speglar, fönster,bilrutor. Vision tar även bort nikotinbeläggningar och andra former av fet smuts, trafikfilm och fläckar som kan dölja och försämra din syn vid körning. Angelwax Vision är en färdig produkt att använda som rengör utan att lämna ditt glas med streakings och ger den perfekt förberedda ytan för användning av H2Go Rain Repellent. Denna specialglasrengörare är säker att använda på alla typer av glas inklusive tonat och filmtäckt glas.

Anvisningar för användning:

 • Efter tvättning av fordonet applicera Vision direkt på torra glasytor och rengör med en mikrofiberduk och torka torrt.
 • Tips: Använd två dukar en att förtorka och rengör, den andra för att torka helt torrt med.
 • Precis som med alla Angelwax produkter har vår Vision testats noggrant i vårt laboratorium och av de bästa rekondarna i branschen för att säkerställa att vi har formulerat ännu en perfekt produkt för ditt fordon.

Förpackning:

 • 500ml
 • 5L
Vikt N/A
Volym

500ml, 5L

1 recension av Angelwax Vision

 1. emil johnsson (verifierad ägare)

  fungerar toppen

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.


P102: Förvaras oåtkomligt för barn.
Artikelnr: N/A Kategorier: , , , Brand: