Aroma Car Air Fresheners

39 kr

Hat Skull Bildoft från Aroma CarEn luftfräschare i hängande form. Fina mönster som påminner om döskallar, spöken och demoner. Vem gillar inte en bra bildoft? Me

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , Brand:

Hat Skull Bildoft från Aroma Car
En luftfräschare i hängande form. Fina mönster som påminner om döskallar, spöken och demoner. Vem gillar inte en bra bildoft? Med bildoft från Aroma blir resorna ett rent nöje! En luftfräschare med kvalitet!

Doft: Hat Skull

Oud & Pepper Skull Bildoft från Aroma Car
Hur tuff är inte den här! Ett doftkort i hängande form. Fina mönster som påminner om döskallar, spöken och demoner. En luftfräschare med kvalitet! Med bildoft från Aroma blir resorna ett rent nöje! Bildoft med kvalitet!

Doft: Oud & Pepper

Street Art Mask Bildoft från Aroma Car
Med bildoft från Aroma Car blir resorna ett rent nöje! Denna luftfräschare kommer att uppdatera bilens interiör och ge den lite styggt utseende. Vem gillar inte en bra bildoft?  En luftfräschare med kvalitet!

Doft: Arty Mask

Silver Tattoo Bildoft från Aroma Car
Ett doftkort eller en luftfräschare i hängande form. Fina mönster som tar dig till spöken och demoner. Vem gillar inte en bra bildoft? Med bildoft från Aroma blir resorna ett rent nöje! En luftfräschare med kvalitet!

Doft: Silver Twilight

Gold Tattoo Bildoft från Aroma Car
En cellulosa luftfräschare i hängande form. Fina mönster som påminner om döskallar, spöken och demoner. Med bildoft från Aroma blir resorna ett rent nöje! Bildoft med kvalitet!

Doft: Gold Twilight

Art Cats – Cutie Bildoft från Aroma Car
Hur söt är inte den här?! En luftfräschare i form av en katt. Denna är multifunktionell: det kan vara en doftande nyckelring, en originell doftande hängande fräschör till din garderob eller en dekoration av din väska eller ryggsäck. Med bildoft från Aroma blir resorna ett rent nöje! En luftfräschare med kvalitet!

Doft: Blåbär

Angry Dog Bildoft från Aroma Car
En polymer luftfräschare i form av en hund. Denna är multifunktionell: den kan vara en doftande nyckelring, en originell doftande hängande fräschör till din garderob eller en dekoration av din väska eller ryggsäck. Men framför allt är det en bil luftfräschare som ska hängas på en backspegel eller installeras på en luftventil. Luktar det hund i din bil? Med bildoft från Aroma blir resorna ett rent nöje! En luftfräschare med kvalitet!

Doft: Nybilsdoft

Lama Bildoft från Aroma Car
En parfymerad luftfräschare i form av en lama. Detta trevliga djur kommer att införa lite humor i din bil och uppfriskar dess interiör rejält. Vem gillar inte en bra bildoft? Med bildoft från Aroma blir resorna ett rent nöje! Bildoft med kvalitet!

Doft: Luscious Llama

Dice Bildoft från Aroma Car
En luftfräschare för fans av spel vid det gröna bordet. Perfekt för den riktiga raggaren. Vem gillar inte en bra bildoft? Med bildoft från Aroma blir resorna ett rent nöje! En luftfräschare med kvalitet!

Doft: Dice 

Black Jack Bildoft från Aroma Car
En luftfräschare för fans av spel vid det gröna bordet. Ta dig till Las Vegas med speldoft som erbjuds av luftfräscharen. Vem gillar inte en bra bildoft? Med bildoft från Aroma blir resorna ett rent nöje! En luftfräschare med kvalitet!

Doft: Black Jack

Queen Bildoft från Aroma Car
King or Queen är luftfräschare designad speciellt för älskare av kortspel. Vem gillar inte en bra bildoft? Med bildoft från Aroma Car blir resorna ett rent nöje! En luftfräschare med kvalitet! Effekten av guld och silver gör att produkterna får ett vackert och ädelt utseende.

Doft: Diamond

King Bildoft från Aroma Car
King or Queen är luftfräschare av cellulosa designade speciellt för älskare av kortspel. En luftfräschare med kvalitet! Effekten av guld och silver gör att produkterna får ett vackert och ädelt utseende. Vem gillar inte en bra bildoft? Med bildoft från Aroma blir resorna ett rent nöje!

Doft: Ice

Joker Bildoft från Aroma Car
King or Queen är luftfräschare av cellulosa designade speciellt för älskare av kortspel. Vem gillar inte en bra bildoft? Med bildoft från Aroma blir resorna ett rent nöje! En luftfräschare med kvalitet! Effekten av guld och silver gör att produkten får ett vackert och ädelt utseende.

Doft: Silver 

Controller Bildoft från Aroma Car
Gillar du spel? Vi har något åt dig! Prova nya doften från Aroma Car spel-serien så vet du vad lukten av roligt är. Vem gillar inte en bra bildoft? En luftfräschare med kvalitet! Med bildoft från Aroma blir resorna ett rent nöje!

Doft: Lumiere

Pink Perfume Bildoft från Aroma Car
Vem gillar inte att sätta sig i en bil som luktar gott? Med bildoft från Aroma blir resorna till ett rent nöje! Lite glans gör hela effekten.

Doft: Pink Perfume

Manny Bussnies Man Bildoft från Aroma Car
Den är stilig, och andas lyx! Ett måste för en riktig businessman.. En liten cool doftande luftfräschare för montering i ventilationsgallret i bilen. Med bildoft från Aroma Car blir resorna ett rent nöje! Bildoft med kvalitet!
Skanna QR Koden För att ladda ner och Spela MANNY Spelet!

Doft: Black

Vikt Inte tillgänglig
Typ

Angry Dog – New Car, Art Cats – Cutie (blåbär), Dia De Los Muertos – Gold Tattoo, Dia De Los Muertos – hat skull, Dia De Los Muertos – Oud & Pepper Skull, Dia De Los Muertos – Silver Tattoo, Games – Controller, Glitter Series – Lama, Glitter Series – Pink Perfume, Life On The Edge – Black Jack, Life On The Edge – Dice, Manny – Black, Royal Brand – Joker, Royal Brand – King, Royal Brand – Queen, Street Art – Mask

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Aroma Car Air Fresheners”