BELLATOR Graphene Coating upp till 5 års skydd

(4 kundrecensioner)

895 kr1,295 kr inklusive moms

Bellator Graphene Coating är ett Grafen lackskydd utformat med senaste grafen teknologin. Bellator är utvecklat för proffs men är nu designat för att kunna användas av konsument med erfarenhet av applicering av lackskydd. Bellator Säljs till ALLA och lämnar 5 års skydd.

BELLATOR Graphene Coating upp till 5 års skydd

Bellator Graphene Coating är ett Grafenbaserat lackskydd utformat med senaste grafen teknologin. Bellator är utvecklat för proffs men kan även användas av konsument med erfarenhet av applicering av lackskydd. Bellator kan appliceras i ett eller flera lager, flera lager ger bättre hållbarhet och motståndskraft. Skyddet ger en enastående glans med lång livslängd på 5 år, det har en bra reptålighet och minskar risken för repor och är kemresistent mot syra, petroleum och alkaliska produkter. En stor fördel med grafenskyddet är dess egenskap att minska risken dramatiskt mot kalk och mineralfläckar så kallade waterspots. Fordonet blir mycket lättare att underhålla eftersom smuts inte fastnar lika lätt. Bellator kan appliceras på lack, fälgar, strålkastare och plast. Bellator är enkelt att applicera och härdar på 12 timmar. Användningsområde: Ger skydd,  glans med wetlook effekt  och vattenavrinning samt en hård yta

 • Förpackning: Glasflaska med pipmunstycke
 • Storlek: 30 ml samt 50ml
 • Åtgång: 30 ml räcker till ca 2-3 bilar beroende på storlek av fordon
 • Härdningstid 12 timmar
 • Bra kemikalie resistens
 • Reptålighet 9H
 • 1. Tvätta fordonet riktigt rent innan du påbörjar appliceringen av lackskyddet för om ytan inte är helt fri från smuts och andra partiklar kommer inte lackskyddet att kunna binda med ytan. För bästa resultat polera fordonet och gör rent med Angelwax Stripped ease innan applicering av BELLATOR.
 • 2. En lämplig temperatur för applicering av lackskyddet är 17-25°C. Använd skyddshandskar, skaka flaskan noggrant innan behandling ska påbörjas!
 • 3.Applicera lackskyddet med valfri applikator och applicera ett  lager på en panel i taget. Applicera med en fram-och-tillbaka rörelse och med lätt tryck. Låt BELLATOR sitta ca 2-4 minuter sen torka av med en ren, torr mikrofiberduk  av hög kvalitet . Det är bra att använda två mikrofiberdukar vid detta steget, den ena till att torka bort det mesta, och den andra till att polera upp ytan till en fin glans. När man torkar av skall man inte trycka för mycket. Lägg mikrofiberdukarna i blöt direkt efter poleringen, så att du får bort så mycket medel som möjligt från dukarna.
 • 4. Om BELLATOR hinner torka på ytan så kan du försöka lösa upp det genom att applicera ett nytt lager medel ovanpå det gamla.
 • 5.Låt härda 12 timmar (viktigt att inte få vatten på skyddet under härdningen)
 • 6. Vid applicering av flera lager vänta 12 timmar mellan varje lager.

Hållbarhet:

 • 48-60 månader

Förpackning:

 • 30ml & 50ml

 

Vikt N/A
Volym

30ml, 50ml

4 recensioner av BELLATOR Graphene Coating upp till 5 års skydd

 1. Kim Gustavsson (verifierad ägare)

  Grymt skydd

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 2. bennys rekond -bennysrekond (verifierad ägare)

  Ett otroligt bra medel.lite synd att ni säljer det till konsumenter 😊

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
  1 person tyckte denna recension var hjälpsam
 3. Patrik Jonsson (verifierad ägare)

  Den är väldigt smidig att lägga, men det är alldeles för tidigt att säga hur den kommer att sitta på bilen. Bilen blir väldigt blank med rött polering och detta lackskydd. Grymt bra service och snabba leveranser också.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 4. Benny Bryntesson (verifierad ägare)

  lätta att applicera för å vara ett så hållbart skydd.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
  1 person tyckte denna recension var hjälpsam

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.