CCP SILICA FOAM SCHAMPO

349 kr3,249 kr inklusive moms

 Så ni som väntat länge på ett riktigt skummande keramiskt schampo med bra rengöring och extremt hög glans och avrinning, NU

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , , Brand:

 Så ni som väntat länge på ett riktigt skummande keramiskt schampo med bra rengöring och extremt hög glans och avrinning, NU är det här !!!!

Användningsområde: CCP SILICA FOAM SCHAMPO är ett skummande PH-neutralt schampot som innehåller SiO2. Väldigt lätt att använda och ger ett otroligt resultat bara av en snabb tvätt. Vid varje tvätt byggs ett tunt skyddslager som lämnar en extremt hög glans och hydrofobiskt samt ett smutsavstötande lager som håller i många veckor, vilket gör att du inte behöver tvätta bilen lika ofta. Schampot är smidigt och behagligt att jobba med. Det är helt säkert på alla ytor på fordonet och är dessutom skonsam för användaren.

Bruksanvisning: Stå INTE i solljus. Applicera inte på varm yta. Medlet skall helst inte få torka in på ytan, ifall det händer tvätta om med nytt schampo och svamp eller wash mitt. Spola av med högtryckstvätt eller om man spolar med vanlig slang spola rikligt med vatten så alla schamporester försvinner.

Dosering: Om blandas i foam gun ca 0,5-1dl medel resten vatten, i vanlig hink på 10l ca 4-10 kapsyler resten vatten.

Förpackning: 

 • 1L
 • 3L
 • 25L

Vikt1 kg
Volym

3L, 1L, 25L

Bruksanvisning

Stå INTE i solljus. Applicera inte på varm yta. Medlet skall helst inte få torka in på ytan, ifall det händer tvätta om med nytt schampo och svamp eller washmitt. Spola av med högtryckstvätt eller om man spolar med vanlig slang spola rikligt med vatten så alla schamporester försvinner.

Säkerhetsinformation

Fara. Orsakar allvarliga ögonskador. Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. Haförpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd ögonskydd. Kontakta genast GIFTINFORMATIONSCENTRALEN/läkare. VID KONTAKT MEDÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja. Innehållet/behållaren lämnas till en godkänd avfallsanläggning. Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. Tömd/ droppfri förpackning sorteras som hårdplast. Innehåller: > 5%: KATJONISKA TENSIDER, NONJONISKA TENSIDER, ANJONISKA TENSIDER,Polydimethylsiloxane, diquaternary, 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on

3 recensioner av CCP SILICA FOAM SCHAMPO

 1. Johan Hansson (verifierad ägare)

  Jätte fint skum o glans bra tvättmedel

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 2. Myrbäcks bilvård – (verifierad ägare)

  Bästa

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 3. Michelle Lindqvist (verifierad ägare)

  Bra produkt men får använda mer för att veta om jag är helt nöjd

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.