Microfiber Wash (Tvättmedel)

250 kr inklusive moms

Mikrofiber Tvättmedel som rengör dina mikrofiberdukar på ett säkert sätt utan att förstöra fibrerna.

Mikrofiber Tvättmedel som rengör dina mikrofiberdukar på ett säkert sätt utan att förstöra fibrerna. Ett speciellt Mikrofiber Tvättmedel är väldigt viktigt eftersom vanliga tvättmedel stänger fibrerna för att göra kläder så vätskeavstötande som möjligt. Vårt Mikrofiber Tvättmedel har testats i flera steg under en lång tid för att säkerställa att det inte skadar fibrerna på något sätt. Efter att dina dukar har tvättats med produkten så kommer de vara fluffiga och väldigt mjuka vid beröring.

Användning:

 • Se till att tvättmaskinens behållare är ren från all form av tvätt eller sköljmedel.
 • Häll 2 – 3 korkar med Mikrofiber Tvättmedel i behållaren, tvätta i max 60°C / 140°F.

Tips:

 • Mikrofiber som använts för att torka av bilen från vatten efter tvätt, bör aldrig tvättas tillsammans med mikrofiberdukar som använts till vax, interiör eller smutsiga fälgar till exempel. Kategorisera alltid olika dukar så att slutresultatet blir så bra som möjligt. Använd aldrig sköljmedel när du tvättar mikrofiberdukar.

Förpackning:

 • 1L
Vikt1.3 kg
Volym

1L

Säkerhetsinformation

Fara! lrriterar huden. Orsakar allvarliga ögonskador. Använd skyddshandskar / skyddskläder. Kontakta genast GIFTINFORMATIONSCENTRALEN/läkare. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja.

1 recension av Microfiber Wash (Tvättmedel)

 1. Patrik Andersson (verifierad ägare)

  Toppen för tvätt av dukarna.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.