Silica Dressing

250 kr1,249 kr

Car Care Products Silica Dressing – Silica infused Tire & Plastic dressingCCP Silica Dressing har tagits fram för att förnya gummi, vinyl och plastdetaljer

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , Brand:

Car Care Products Silica Dressing – Silica infused Tire & Plastic dressing

CCP Silica Dressing har tagits fram för att förnya gummi, vinyl och plastdetaljer till ditt fordon.

CCP Silica Dressing är baserad på en speciell vattenbaserad formula med Sio2 och är utformad för att binda sig med gummi, vinyl samt plast och skapar en vattentät barriär och lämnar den behandlade ytan som ny och med en riktigt fin finish och ett suveränt skydd som stöter bort vatten & smuts.

  • Finns i förpackning: 500ml och 5l

Applicering:

  • Se till att den valda ytan är riktigt ren, skaka flaskan ordentligt, spraya CCP Silica Dressing på en ren torr svamp och behandla det önskade området eller spraya direkt på det önskade föremålet och låt självtorka. Fungerar bäst om pålägges på torr yta men fungerar även på blöt yta.
Vikt Inte tillgänglig
Volym

0.5L, 5L

Säkerhetsinformation

lnnehåller: Fettalkoholethoxylat, octamethylcyclotetrasiloxan, Hexadecene, Hexadecyl, Aminoethyl, Aminopropyl, Polydimethylsiloxane, 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on, Polyethylene,oxide,mono-2-propylheptyl, ether, natriumhydroxid, Oxydipropanol, parfym. VARNING: Orsakar allvarlig ögonirritation. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Tvätta händerna/exponerad hud grundligt efter användning. Använd ögonskydd. Vid bestående ögonirritation: Sök läkarhjälp. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja. Kan orsaka en allergisk reaktion.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Silica Dressing”