Silica Schampo (V3.0)

199 kr2,995 kr

Slica Schampo v3.0 är nu lanserad, med denna variant har vi ytterligare boostat skydd, glans & avrinning.Silica Schampo SiO2 är ett PH-neutralt schamp

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , Brand:

Slica Schampo v3.0 är nu lanserad, med denna variant har vi ytterligare boostat skydd,  glans & avrinning.

Silica Schampo SiO2 är ett PH-neutralt schampo som innehåller SiO2. Väldigt lätt att använda och ger otroligt resultat bara av en snabbtvätt. Vid varje tvätt byggs ett tunt SiO2 skyddslager som lämnar en extremt hög glans och hydrofobiskt samt ett smutsavstötande lager som håller i många veckor, vilket gör att du inte behöver tvätta bilen lika ofta. Schampot är smidigt och behagligt att jobba med då det har en väldigt god doft. Det är helt säkert på alla ytor på bilen och är dessutom skonsam för användaren.

Bruksanvisning: Stå INTE i solljus. Applicera inte på varm yta. Tvätta max halvbilen åt gången eller mindre ytor och spola sedan av direkt. Medlet får INTE torka på bilen! Spola helst av med högtryckstvätt, om man spolar med vanlig slang, spola rikligt med vatten så alla schamporester försvinner.

Dosering: 3-8 korkar per 10L. (Desto mer schampo man använder ju mer effekt)

Förpackning:

  • 500ml
  • 1L
  • 5L
  • 25L

ViktInte tillgänglig
Volym

0.5L, 1L, 5L, 25L

Bruksanvisning

Stå INTE i solljus. Applicera inte på varm yta. Tvätta max halvbilen åt gången eller mindre ytor och spola sedan av direkt. Medlet får INTE torka på bilen! Spola helst av med högtryckstvätt, om man spolar med vanlig slang, spola rikligt med vatten så alla schamporester försvinner.

Säkerhetsinformation

lnnehåller: Aqua, Hexadecylaminoethylaminopropylpolydimethylsiloxan, kokosamidopropylbetain. GIFTINFORMATIONSCENTRALEN / läkare. Fara! Orsakar allvarliga ögonskador. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd ögonskydd. Kontakta genast GIFTINFORMATIONSCENTRALEN/läkare. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Silica Schampo (V3.0)”