TFR Foam

199 kr6,125 kr

TFR ( Traffic Film Remover ) är vanligtvis en blandning av silikater, fosfater och ytaktiva ämnen utformade för att avlägsna djupt ingrodd smuts speciellt från

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , Brand:

TFR ( Traffic Film Remover ) är vanligtvis en blandning av silikater, fosfater och ytaktiva ämnen utformade för att avlägsna djupt ingrodd smuts speciellt från hårda ytor. Det används främst inom bilindustrin för att ta bort vägfilmsavlagringar, därav namnet. Men vad är exakt vägfilm? Vägfilmen består av alla miljöföroreningar och föroreningar som finns i luften och på trafikerade vägar och motorvägar. Dessa kan inkludera obränt bränsle, järn, olja, sot, bromsdamm, tjära, bitumen.m.m. Dessa partiklar fastnar på fordonets yta.. Denna trafikfilm kan normalt inte att tas bort av traditionella schampon och avfettningar. TFR är en kraftfull produkt som tränger djupt ned i ytan och tar bort föroreningarna.

TFR finns vanligtvis i två typer, kaustiska och icke-kaustiska. Car Care Products TFR är en icke kaustisk och är att föredra om du vill göra jobbet snabbt och effektivt utan att skada ytan du försöker rengöra.

Icke-kaustisk trafikfilmsavlägsnare använder vanligtvis natriummetasilikat istället för natriumhydroxid som det viktigaste rengöringsmedlet. Natriummetasilikat är mindre aggressivt än natriumhydroxid, och i korrekta koncentrationer är det säkert att använda på aluminium, glas och galvaniserade ytor så länge det sköljs av ordentligt och inte torkar in. Därför är de också mer lämpade för rengöring av bilar och andra fordon.

Användingsområde:
Används vid rengöring av personbilar, lastbilar, kapell, traktorer, gräv & vägmaskiner etc. Alkaliskt skummande rengöringsmedel, som snabbt löser organisk smuts. Löser effektivt upp trafikfilm, sot, vägdamm, pollen, insekter och annan fet vägsmuts. Kan användas i kallt och varmt vatten. Fungerar även på våt yta. Anpassat till skumtvätt och högtryckstvätt. Högkoncentrerad och ekonomisk. Även bra för rengöring av fasader och vid rengöring av målade ytor före målning.

Dosering:
Spädes med 5-50 delar

Förpackning:

  • 1L
  • 5L
  • 25L
  • 200L

Vikt Inte tillgänglig
Volym

1L, 5L, 25L, 200L

Bruksanvisning

Appliceras med skumlans eller med lågtrycksspruta. Spädes med 5-50 delar vatten. Vid väldigt svår smuts kan produkten spädas starkare. Låt produkten verka ett par minuter, och sköljs sedan av med högtryck. Tvätta inte i direkt solsken, var aktsam på varma ytor och låt inte produkten torka in. Förvaras frostfritt.

Säkerhetsinformation

Innehåller: Aqua, 5 – 15%: nonjoniska tensider, < 5%: katjoniska tensider, Natriummetasilicat pentahydrat. Fara: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon. Ha förpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Inandas inte sprej. VID HUDKONTAKT (även håret): Ta omedelbart av alla nedstänkta kläder. Skölj huden med vatten [eller duscha]. Innehållet/ behållaren lämnas till en godkänd avfallsanläggning.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”TFR Foam”