TFR Foam

199 kr8,594 kr inklusive moms
139 kr8,594 kr inklusive moms

TFR Foam är en alkalisk produkt som enkelt tar bort Trafikfilm, smuts, olja, sot, bromsdamm.m.m Produkten kan både skummas med foamgun och eller  appliceras med lågtrycksspruta.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , Brand:

TFR  Foam är en alkalisk produkt som enkelt tar bort Trafikfilm, smuts, olja, sot, bromsdamm.m.m Produkten kan både skummas och appliceras med lågtrycksspruta.

TFR ( Traffic Film Remover ) är vanligtvis en blandning av silikater, fosfater och ytaktiva ämnen utformade för att avlägsna djupt ingrodd smuts speciellt från hårda ytor. Det används främst inom bilindustrin för att ta bort vägfilmsavlagringar, därav namnet. Men vad är exakt vägfilm? Vägfilmen består av alla miljöföroreningar och föroreningar som finns i luften och på trafikerade vägar och motorvägar. Dessa kan inkludera obränt bränsle, järn, olja, sot, bromsdamm, tjära, bitumen.m.m. Dessa partiklar fastnar på fordonets yta.. Denna trafikfilm kan normalt inte att tas bort av traditionella schampon och avfettningar. TFR är en kraftfull produkt som tränger djupt ned i ytan och tar bort föroreningarna.

TFR finns vanligtvis i två typer, kaustiska och icke-kaustiska. Car Care Products TFR är en icke kaustisk och är att föredra om du vill göra jobbet snabbt och effektivt utan att skada ytan du försöker rengöra.

Icke-kaustisk trafikfilmsavlägsnare använder vanligtvis natriummetasilikat istället för natriumhydroxid som det viktigaste rengöringsmedlet. Natriummetasilikat är mindre aggressivt än natriumhydroxid, och i korrekta koncentrationer är det säkert att använda på aluminium, glas och galvaniserade ytor så länge det sköljs av ordentligt och inte torkar in. Därför är de också mer lämpade för rengöring av bilar och andra fordon.

Användingsområde:
Används vid rengöring av personbilar, lastbilar, kapell, traktorer, gräv & vägmaskiner etc. Alkaliskt skummande rengöringsmedel, som snabbt löser organisk smuts. Löser effektivt upp trafikfilm, sot, vägdamm, pollen, insekter och annan fet vägsmuts. Kan användas i kallt och varmt vatten. Fungerar även på våt yta. Anpassat till skumtvätt och högtryckstvätt. Högkoncentrerad och ekonomisk. Även bra för rengöring av fasader och vid rengöring av målade ytor före målning.

Dosering:
Spädes med 5-50 delar

Förpackning:

 • 1L
 • 5L
 • 25L
 • 200L

ViktInte tillgänglig
Volym

1L, 5L, 25L, 200L

7 recensioner av TFR Foam

 1. Johan Hansson (verifierad ägare)

  Topp på allt snabb leverans

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 2. Patrik Andersson (verifierad ägare)

  Underbart för snabbtvätt

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 3. Kim Gustavsson (verifierad ägare)

  Riktigt bra produkt som gör tvätten enklare.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 4. Allan Sørensen (verifierad ägare)

  Bruger det hver gang ved vask løsner stort set alt skidt også insekter.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 5. Tamer Khalayleh (verifierad ägare)

  Topp

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 6. Nicolas Lopez (verifierad ägare)

  Alltid lika grym

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
 7. Jimmy Pålsson (verifierad ägare)

  super bra med bra resultat på kort tid

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.