Truck Gloss – Keramiskt Skum Schampo

399 kr1,699 kr

Truck Gloss är speciellt utvecklat för lastbilar och entreprenadmaskiner. Schampot rengör effektivt samtidigt och ger en grym glans och en yta som är vatten- och smutsavvisande.

Skyddet byggs på ytterligare för varje tvätt. Fungerar naturligtvis på alla fordon

Nollställ
Artikelnr: Inte tillgänglig Kategorier: , , , , , Brand:

SLÄPPS PÅ BLACK FRIDAY!

Truck Gloss är ett keramiskt schampo framtaget tillsammans med Mikrofiber.se

Truck Gloss är speciellt utvecklat för lastbilar och entreprenadmaskiner. Schampot rengör effektivt samtidigt och ger en grym glans och en yta som är vatten- och smutsavvisande. Skyddet byggs på ytterligare för varje tvätt.

Instruktioner:

  • Applicera Truck Gloss med en foam gun, svampa vid behov och spola av.
  • Alternativt, dosera schampo i en hink och spola upp vatten, tvätta som vanligt med tvätthandske eller liknande.

Dosering:

  • 50ml till 10 liter vatten

Förpackning:

  • 3L
  • 25L

Vikt 1 kg
Volym

3L, 1L, 25L

Bruksanvisning

Stå INTE i solljus. Applicera inte på varm yta. Medlet skall helst inte få torka in på ytan, ifall det händer tvätta om med nytt schampo och svamp eller washmitt. Spola av med högtryckstvätt eller om man spolar med vanlig slang spola rikligt med vatten så alla schamporester försvinner.

Säkerhetsinformation

Fara. Orsakar allvarliga ögonskador. Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer. Haförpackningen eller etiketten till hands om du måste söka läkarvård. Förvaras oåtkomligt för barn. Använd ögonskydd. Kontakta genast GIFTINFORMATIONSCENTRALEN/läkare. VID KONTAKT MEDÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja. Innehållet/behållaren lämnas till en godkänd avfallsanläggning. Innehåller 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on. Kan orsaka en allergisk reaktion. Tömd/ droppfri förpackning sorteras som hårdplast. Innehåller: > 5%: KATJONISKA TENSIDER, NONJONISKA TENSIDER, ANJONISKA TENSIDER,Polydimethylsiloxane, diquaternary, 1,2-benzisotiazol-3(2H)-on

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Truck Gloss – Keramiskt Skum Schampo”