Clean Creative AG+ 250ml (Handdesinfektion med upp till 8h skydd)

349 kr

Clean Creative Ag+ Handdesinfektion<

Artikelnr: CCAGP025 Kategorier: , Brand:

Clean Creative Ag+ Handdesinfektion

Beskrivning av Clean Creative AG+ Handdesinfektion: 
Clean Creative Ag + är en ”aktiv silver” handdesinfektion som har producerats för att eliminera 99,9% av virus, bakterier, jäst och mögel och skyddar upp till 8 timmar. 
Vanliga spritbaserade handdesinfektioner som klassificeras som ”kontaktdödare” som dödar bakterier vid kontakt med huden.slutar fungera när alkoholen har förångats från huden, alltså nästan omedelbart har dess kapacitet avslutats vilket kan leda till att användaren blir smittad när de omedvetet rör vid förorenade föremål igen medans Clean Creative skyddar upp till 8 timmar efter applicering.

Clean Creative Ag + fungerar på ett helt annat sätt och kommer att fortsätta skydda användaren i upp till 8 timmar när den applicerats. Alkoholhalten i gelén dödar bakterierna på huden. När dessa bakterier har utrotats absorberas ett balsam i huden för att säkerställa att den förblir mjuk och fuktig.

Kolloidala silverjoner är nyckeln till Clean Creative Ag + och det används i produkten på grund av dess förmåga att döda bakterier.

Närvaron av kolloidalt silver i kontakt med ett virus, svamp, bakterie eller annan enkel cellig patogen kommer att tränga igenom och förstöra dess cellvägg och därmed förstöra bakterierna.

Dessa silverjoner kan hålla i upp till 8 timmar på hudens yta, även efter tvättning.

 

Clean CreativeAg + skyddar dina händer mot infektion/virus under dagen. Om den används enligt anvisningar bör en 250 ml behållare med Clean Creative  Ag + räcka i genomsnitt ca 3 månader.

 

Förpackning: 

  • 250ml
Vikt 0.3 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Clean Creative AG+ 250ml (Handdesinfektion med upp till 8h skydd)”