Hydroliq Water Air Ultrasonic

499 kr inklusive moms

Hydroliq Air Ultrasonic är ett helt ofarligt vatten som tar död på alla bakterier och virus inklusive covid19 samt tar bort dålig lukt. Givetvis har p

Hydroliq Water Air Ultrasonic

Hydroliq Air Ultrasonic är ett helt ofarligt vatten som tar död på alla bakterier och virus inklusive covid19 samt tar bort dålig lukt.

Givetvis har produkterna godkänts och testats i laboratorie, även Swiss federal office of public health har även dom godkänt hydroliq water och dess effekt att eliminera bakterier,mögel,virus inklusive covid19

Alla Miljöer

Perfekt i alla miljöer te x GYM, Bilar, Hushåll, Kontor, Sjukhus miljö, hotell, träningslokaler.m.m.  då produkten är helt säker för människor, djur och alla material och produkten skadar inte inre organ i kroppen då det är vatten.

Lösning

multiresistenta bakterier och bakterier, muterande influensavirus och för närvarande Covid-19 är bland vår tids utmaningar och påverkar många områden i vår vardag. I detta sammanhang spelar Hydroliq Pure Water Solutions en viktig roll i denna problemlösning.

Hydroliq Water har vidareutvecklat en teknik som heter kloralkali-elektrolys och utvecklades speciellt för rymdresor på 1960-talet.

Hydroliq producerar mycket stabila vatten-natriumkloridföreningar som är ofarliga för människor och miljö och som permanent desinficerar inomhusluft och ytor via luft (aerosol), spraya och avtorkning för ytdesinfektion samt nebulisering.

Förklaring av redoxpotential 

Höga redoxspänningar resulterar i en hög bakteriedödningshastighet i vanligt kranvatten samt badvatten.

De typiska bakterierna kan bara överleva eller föröka sig om vattnet har en låg redoxpotential (balans mellan redoxpotentialen i cellen och det omgivande mediet). Genom att till exempel tillföra natriumklorid eller andra oxidationsmedel ökar redoxpotentialen i vattnet och en störning i bakteriens metabolism inträffar, jäsningssystemet skadas och mikroorganismen dör.

Det temporära beroendet av bakteriedödandet på nivån av redoxpotentialen och därmed också av koncentrationen av oxidationsmedel (natrium klorid) kallas bakterie eliminieringshastigheten.

Redox-spänningen:

Redox-spänningen (mV) är ett mått på desinfektionsmedlets bakteriedödande och oxidativa effekt i kran- eller badvatten.

Termen redoxspänning avser en spänning som mäts på en ädelmetallelektrod (platina eller guld) mot en referenselektrod (calomel / Hg 2Cl2) eller silver (Ag / AgCl) när den nedsänks i en lösning (redox-system). Enheten “mV” är lika med ”Milli-Volt”.

I tabellen här nedan beskrivs det hur fort man tar död på bakterier, virus, mögel,m.m. Alltså ju  högre mV man har desto fortare dör dom.

Redox potential  —–    Desinfektions tid

500 – 550 mV —–       167,0 Min

550 – 600 mV —–      6,0 Min

600 – 650 mV —–       1,7 Min

650 – 700 mV —–       0,5 Min

750 mV +   —–             På några sekunder

Redoxspänningar är pH-beroende och måste därför alltid dokumenteras tillsammans med pH. Alla Hydroliq-produkter är pH-neutrala.

Spänningen är beroende av koncentrationsförhållandet mellan oxidationsmedel (t ex fritt klor) till reduktionsmedlet (t.ex. organiska föroreningar). Redoxspänningen är således ett exakt mått på desinficeringsmedlets oxidations- eller desinfektionseffekt (natriumklorid), med hänsyn till föroreningarna som är närvarande.

Elimineringstider  på 99,9% E-Coli som en funktion av redoxpotential i klorerat vatten vid ett pH av 7.0

Användning 

Fyll AIR Ultrasonic i en foggmaskin, Ultrasonic maskin eller annan nebulisator och kör maskinen 20-30 minuter eller längre beroende på storleken på rum.

ÅTGÅNG/KOSTNAD

Exempel om man kör Eva Ultrasonic maskin gjord för 80kvm rum / kontor och man kör 2-3 gånger om dagen i 20 minuter per gång så är åtgången 2-3 liter Air Ultrasonic per vecka, vilket blir en kostnad på 160-240:- i veckan.

Vi säljer Eva Sensitive  Power humidifier (Ultrasonic) maskiner

Vikt N/A
Volym

5L

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Artikelnr: N/A Kategorier: , Brand: