Hydroliq Water Professional (Ytdesinfektion – Ready To Use)

289 kr595 kr inklusive moms

Hydroliq Professional Ready to use Ytdesinfektion är ett helt ofarligt vatten som tar död på alla bakterier och virus inklusive covid-19 samt tar bort dåli

Hydroliq Water Professional (Ytdesinfektion – Ready To Use)

Hydroliq Professional Ready to use Ytdesinfektion är ett helt ofarligt vatten som tar död på alla bakterier och virus inklusive covid-19 samt tar bort dålig lukt.

Givetvis har produkterna godkänts och testats i laboratorie, även Swiss federal office of public health har även dom godkänt hydroliq water och dess effekt att eliminera bakterier, mögel, virus inklusive covid19

Till skillnad från alkoholbaserad ytdesinfektion där man måste låta alkoholen verka ca 30 sekunder innan den eliminerat Covid-19 så eliminerar Hydroliq Professional Ready to use Ytdesinfektion Covid-19 direkt, detta ger en säkrare virusfri yta och det går åt mindre medel än en alkoholbaserad produkt samt att produkten som består av vatten är helt safe på alla material utan att förstöra. Perfekt i alla miljöer te x GYM, Bilar, Hushåll, Kontor, Sjukhus miljö, m.m.

Alla Miljöer

Perfekt i alla miljöer te x GYM, Bilar, Hushåll, Kontor, Sjukhus miljö, hotell, träningslokaler.m.m.  då produkten är helt säker för människor, djur och alla material och produkten skadar inte inre organ i kroppen då det är vatten.

Lösning

Multiressistenta bakterier och bakterier, muterande influensavirus och för närvarande Covid-19 är bland vår tids utmaningar och påverkar många områden i vår vardag. I detta sammanhang spelar Hydroliq Pure Water Solutions en viktig roll i denna problemlösning. Hydroliq Water har vidareutvecklat en teknik som heter kloralkali-elektrolys och utvecklades speciellt för rymdresor på 1960-talet.

Hydroliq producerar mycket stabila vatten-natriumkloridföreningar som är ofarliga för människor och miljö och som permanent desinficerar inomhusluft och ytor via luft (aerosol), spraya och avtorkning för ytdesinfektion samt nebulisering.

Förklaring av redoxpotential 

Höga redoxspänningar resulterar i en hög bakteriedödningshastighet i vanligt kranvatten samt badvatten.

De typiska bakterierna kan bara överleva eller föröka sig om vattnet har en låg redoxpotential (balans mellan redoxpotentialen i cellen och det omgivande mediet). Genom att till exempel tillföra natriumklorid eller andra oxidationsmedel ökar redoxpotentialen i vattnet och en störning i bakteriens metabolism inträffar, jäsningssystemet skadas och mikroorganismen dör.

Det temporära beroendet av bakteriedödandet på nivån av redoxpotentialen och därmed också av koncentrationen av oxidationsmedel (natrium klorid) kallas bakterie eliminieringshastigheten.

Redox-spänningen:

Redox-spänningen (mV) är ett mått på desinfektionsmedlets bakteriedödande och oxidativa effekt i kran- eller badvatten.Termen redoxspänning avser en spänning som mäts på en ädelmetallelektrod (platina eller guld) mot en referenselektrod (calomel / Hg 2Cl2) eller silver (Ag / AgCl) när den nedsänks i en lösning (redox-system). Enheten “mV” är lika med ”Milli-Volt”.

I tabellen här nedan beskrivs det hur fort man tar död på bakterier, virus, mögel, m.m. Alltså ju högre mV man har desto fortare dör dom.

Redox potential  —–    Desinfektions tid

500 – 550 mV —–       167,0 Min

550 – 600 mV —–      6,0 Min

600 – 650 mV —–       1,7 Min

650 – 700 mV —–       0,5 Min

750 mV +   —–             På några sekunder

Redoxspänningar är pH-beroende och måste därför alltid dokumenteras tillsammans med pH. Alla Hydroliq-produkter är pH-neutrala.

Spänningen är beroende av koncentrationsförhållandet mellan oxidationsmedel (t ex fritt klor) till reduktionsmedlet (t.ex. organiska föroreningar). Redoxspänningen är således ett exakt mått på desinficeringsmedlets oxidations- eller desinfektionseffekt (natriumklorid), med hänsyn till föroreningarna som är närvarande.

Elimineringstider på 99,9% E-Coli som en funktion av redoxpotential i klorerat vatten vid ett pH av 7.0.

Användning:
Spraya på och torka av.

Vikt N/A
Volym

1L, 5L

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Artikelnr: N/A Kategorier: , Brand: