Hydrosilex – Recharge

(3 kundrecensioner)

275 kr395 kr inklusive moms

HYDROSILEX RECHARGE är ett keramiskt ytlackskydd som förstärker och bibehåller ytans utseende och minskar kravet på underhåll. Ger en väldigt hal och glans

Hydrosilex – Recharge

HYDROSILEX RECHARGE är ett keramiskt ytlackskydd som förstärker och bibehåller ytans utseende och minskar kravet på underhåll. Ger en väldigt hal och glansig yta som är avvisande mot vätskor och andra förorenande sediment i miljön. Rengöring av ytan blir enklare då nedbrytande substanser inte kan fästa lika lätt. Kan appliceras på lackerad yta, ren metall, rostfritt stål, aluminium, glas, plast, trä, sten, marmor, kakel, tegel med mera.

 • EGENSKAPER:
  Självrengörande Lotuseffekt, ger mycket hög glans på ytor som är blanka men tillför ingen glans på matta ytor. Vid varje applicering av Hydrosilex byggs ett nytt lager och gör skyddet tjockare och starkare och förstärker dess egenskaper.

SKYDDAR MOT:

 • Föroreningar, UV Strålning samt Oxidering

APPLICERING:

 • Vid höga sommartemperaturer använd Hydrosilex Recharge som en detailer. Spraya produkten i en fuktig mikrofiberduk och applicera ut produkten jämnt över ytan, torka av med en torr microduk.
 • Slät och sval  yta: Spraya ett jämnt och tunt lager på ren och våt yta. Låt verka 1-2 minuter, skölj av ytan ordentligt med rinnande vatten eller högtryck innan det torkar in, spola rikligt . Torka därefter torrt ytan med en mikrofiberduk, torkduk eller liknande.
 • Interiör yta: Spraya ett jämnt och tunt lager på ytan, torka med en mikrofiberduk. Vänta minst en vecka mellan varje applicering. Använd skyddshandskar/skyddsglasögon.

HÅLLBARHET:

 • 6-10 månader

Förpackning:

 • 500ml
Vikt N/A
Volym

500ml, 1L

3 recensioner av Hydrosilex – Recharge

 1. Sedin Jaganjac (verifierad ägare)

  Grym produkt

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
  1 person tyckte denna recension var hjälpsam
 2. Rolf Karlzohn (verifierad ägare)

  Bra produkt

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
  1 person tyckte denna recension var hjälpsam
 3. Perolof Bolander (verifierad ägare)

  Fantastisk Produkt!

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
  1 person tyckte denna recension var hjälpsam

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Artikelnr: N/A Kategorier: , , Brand: