Kwazar – Orion PRO+ Super Alkaline Foamer 6L

795 kr

Kwazar  Super foamer  6l är en skumpistol för den som inte har tillgång till en högtryckstvätt. Den har en ergonomisk design och en stor

Artikelnr: KWAOSAF6 Kategorier: , , , Brand:

Kwazar  Super foamer  6l är en skumpistol för den som inte har tillgång till en högtryckstvätt. Den har en ergonomisk design och en stor behållare för medlet. Kwazar skumpistol är tillverkad i en mycket robust konstruktion vilket gör att pumprörelsen går lättare än på många andra liknande produkter. Munstycket är designat speciellt för att skapa ett bra skum. Fördelen med skum är att verkningstiden för medlet blir längre, och skummet suger även in syre som förstärker effekten av medlet. Kwazar skumpistol fungerar ihop med alla vår foam medel.

Egenskaper

  • Produkt: Skumspruta Kwazar Venus Super foamer
  • Användningsområde: Spruta på och skapa ett skum av förtvättsmedlet
  • Resistent mot de flesta vanliga rengöringsmedel och lösningsmedel
  • Kemikaliebeständiga packningar
  • Storlek: 6000 ml

Snabbmanual

Blanda rengöringsmedlet efter tillverkarens instruktioner, överskrid inte 4 liter, då fungerar inte trycket i skumpistolen optimalt. Behållaren ska alltså vara max halvfylld. För att få upp maximalt tryck i flaskan, krävs ungefär 20-30 pumpningar. Skjut skummet på ytan, låt verka ca 5-10 minuter. Låt medlet inte torka. Öppna inte behållaren innan trycket är utsläppt genom ventilen på sidan.

Vikt 0.5 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Kwazar – Orion PRO+ Super Alkaline Foamer 6L”