Master Polisher Double Torque Rotary Polisher

2,690 kr inklusive moms

Car Care Products Double Torque Rotary Polermaskin är utformad för att göra polering säkrare och enklare. Maskinen är uppgraderad m

1 i lager

Master Polisher Double Torque Rotary Polisher

2,690 kr inklusive moms

Car Care Products Double Torque Rotary Polermaskin är utformad för att göra polering säkrare och enklare. Maskinen är uppgraderad med Anti-Tip stöd, som håller bra balans när du lägger maskinen på marken. Maskinen tar enkelt bort oxid och repor, vilket resulterar i en perfekt finish gång på gång.Kraftfull motor: Car Care Products 1300W maskin har en förbättrad kraftfull motoreffektivitet, vilket garanterar mer kraft och vridmoment på alla ytor. Detta resulterar i en enklare poleringsprocess samtidigt som gör att du får en hologram och repfri yta.

Avancerade funktioner: Car Care Products har integrerade unika funktioner inklusive en avtryckare med variabel hastighet med en låsfunktion.

Bekväm och ergonomisk design: Polermaskinen i den nya versionen har förstorade gummerade hand och hornhandtag som ger mjukt och bekvämt användande varje gång.

Perfekt balanserad: Den perfekta interna balansen mellan komponenterna gör poleringen bekväm och med minimal vibration. Detta säkerställer maximal överföring av kraft till ytan för oslagbar polerkorrigering och garanterar överlägsna poleringsresultat.

Lång och hållbar strömkabel: En 4-meters  strömkabel är monterad för fri rörelse. Kabeln är också förstärkt vid maskinens botten för att motstå allt missbruk den är utformad för att uthärda.

Byggd för att hålla: Allt från den elektroniska hastighetsregleringens varvtalsregulator till den haptiska återkopplingen den ger indikerar att den här maskinen är konstruerad för att köra år efter år.

 

Specifikationer:

Skivstorlek: 125mm, 5 “

Spindelgängstorlek: m14

Elektroniskt fartreglage

Steglös variabel fartkontroll

Nyckelfunktioner:

Kraftig 1300w motor

Varvtal 2200-5000 opm

4-meters kraftig kabel

U-typ Handtagshål

Halkfritt mjukt gummibelagt grepp

Växla självlåsande knappgen lasthastighet: 380 till 2600 opm

Nettovikt – 2,2 kg

Levereras med en 125 mm (5 “) stödplatta, D-handtag

 

Vikt 5 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Artikelnr: CCPMPDTRP Kategorier: , , Brand: