Din kundvagn

Din kundvagn är tom

Hitta vad du letar efter via kategorierna nedan:

Pris

Priserna är angivna i SEK och moms ingår med 25 %. Vi tar inte ut någon expeditionsavgift eller fakturaavgift. Prisändringar kan ske utan förvarsel, dock gäller utsatt pris vid köptillfället. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Kvalitetsgaranti

carcareproducts.se garanterar att levererade varor överensstämmer med produktbeskrivning och är kontrollerade originalprodukter.

Köp

Vid beställning träffas avtal om köp när carcareproducts.se bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Genom lagd beställning godkänner kunden köpvillkoren. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

Av 32 § avtalslagen följer att den, som avgivit en viljeförklaring, vilken i följd av felskrivning eller annat misstag å hans sida fått annat innehåll än åsyftat varit, vare icke bunden av viljeförklaringens innehåll, där den, till vilken förklaringen är riktad, insåg eller bort inse misstaget.

På icke-juridiska betyder detta att ett köp som gjorts till ett pris som är felaktigt inte är bindande om köparen insåg eller borde ha insett att priset var felaktigt. Skolexemplet är någon som köper en Polermaskin för 899 kr istället för 8 990 kr.

Betalning

carcareproducts.se förbehålls äganderätten tills varan är tillfullo betald.

Betal- och kreditkort – Inga kostnader eller avgifter tillkommer. Om du vill betala med betal- eller kreditkort länkas du under köpprocessen till DIBS. DIBS har en lösning för säkra internetbetalningar och du lämnar ditt kortnummer på deras krypterade sida, inte till carcareproducts.se. Därefter länkas du tillbaks till carcareproducts.se och köpet avslutas. Om du i detta skede, när du går från DIBS till carcareproducts.se, får en säkerhetsvarning ska du välja OK för att komma tillbaks till carcareproducts.se så att ordern bekräftas. carcareproducts.se får då information om att din order är betald och att varan kan skickas ut.

Vi uppfyller kraven för PCI DSS och innehar SSL-certifikat.

Fakturaköp – Betalning sker efter mottagagndet av varan. Faktura skickas via mejl och skall betalas inom 14 dagar. En kreditupplysning kan komma att göras vid val av betalningsalternativ faktura.

Betalningspåminnelse – Obetalda fakturor hanteras av Nox Finans. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 60 kr. Om betalning uteblir skickas ärendet vidare till inkasso.

Personuppgifter

Som kund hos oss lagrar vi era personuppgifter, för att kunna skicka er order till er, men också för att förbättra er upplevelse till nästa gång ni vill lägga en order.

De uppgifter som vi lagrar är följande: Namn, adress, postnummer, ort, mobilnummer och e-postadress. Som kund hos oss har ni möjligheten att radera era personuppgifter hos oss, genom att skicka ett mail till info@carcareproducts.se, och begär en personuppgift radering. Nödvändiga uppgifter skickas även till våran speditör, för att kunna leverera er leverans.

Vi säljer inte några av era uppgifter till någon tredje part.

Leverans

Leveranstid – Normalt är leveranstiden mellan 1 till 3 arbetsdagar. Har varan inte levererats efter 5 dagar ber vi er kontakta oss eller DHL.

Fraktsätt – Lägsta standardfrakt kostar från 95kr och varorna skickas med DHL till ett utlämningsställe, DHL Service Point. Du får sändningsnummer via e-post och ett sms när paketet är framme.

Leveransförsening – Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post eller telefon.

Transportrisk – Kontrollera alltid varans skick vid mottagandet, har transportskador uppkommit skall detta meddelas ansvarig distributör och carcareproducts.se så snart som möjligt. Vi står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Köparen står för risken vid eventuell retur till oss.

Delad order – Skulle någon av artiklarna du beställt ha en avsevärd längre leveranstid än övriga artiklar kan vi i vissa fall dela din beställning. Som kund behöver du aldrig betala mer än den överenskomna ursprungliga fraktkostnaden. carcareproducts.se meddelar dig vid eventuella förändringar av annat än avtalat.

Ångerrätt

Som privat har du som konsument på sätt som lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp (ångerrätt). Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till Car care Products lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot den beställda varan (ångerfristen). Från ångerrätten undantas paket med brutna försegling. Med försegling avses även teknisk plombering (t.ex. serienummer). Ladda ner konsumentverkets ångerblankett här.

Vid nyttjande av ångerrätten har Car care Products rätt att göra avdrag motsvarande den värdeminskning som uppstått till följd av att kund har hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Car care Products betalar tillbaka erlagt köpbelopp senast 14 dagar efter att returnerad produkt kommit Car care Products till godo eller ett bevis på att produkten är returnerad kan visas.

Kunden står för fraktkostnad vid retur. Fraktkostnaden dras av vid återbetalningen av köpbeloppet.

Retur av ej hämtade paket

Alla returer skall godkännas av carcareproducts.se och varan returneras inom 14 dagar från det att carcareproducts.se har informerats. Köparen debiteras en returavgift upp till 300kr beroende på vikt på varan, såvida ej felexpediering skett eller annat är avtalat.

Vid beställningar där leveranser inte hämtas ut och därför går i retur tillbaka till carcareproducts.se kommer köparen debeteras returavgift på totalt 150kr.

Reklamation

Vårt sortiment håller hög kvalitet. Skulle du mot förmodan köpt något som inte motsvarar eller överträffar dina förväntningar, tveka då inte med att höra av dig. Din rätt att reklamera går enligt konsumentköplagen ut tre år efter det att du har tagit emot varan. Varan kan ha en garanti som är kortare än tre år, men det förkortar inte reklamationstiden enligt lagen. Car care Products är fri att bestämma om fel skall repareras eller om varan skall bytas ut. I vissa fall kan varan begäras i retur för kostnadsfri kontroll. Om varan visar sig vara felfri debiteras köparen på fraktkostnaden.

Vid godkänd reklamation ersätts kunden för eventuella fraktkostnader samt andra kostnader som uppkommit i samband med reklamationen,

Vid reklamerat köp återbetalas pengarna så snart produkterna har returnerats till Car care Products. Normal återbetalningstid för fakturaköp är 1-2 dagar och kortköp 2-5 dagar.

Återbetalning av köpbelopp görs via samma betalsätt som köpet.

Ansvar

carcareproducts.se tar inte ansvar för eventuella skador uppkomna på fordon, person eller annat i samband med montage eller användande. Vi uppmanar att följa respektive tillverkares säkerhetsföreskrifter. Vid tveksamheter ber vi er kontakta oss.

Vid eventuella tvister är vår målsättning att alltid komma fram till bästa möjliga lösning på det inträffade. Vid en eventuell tvist hos Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) följer vi alltid den rekommendation som ges av ARN.

Försäljning till minderåriga

carcareproducts.se ingår ej avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.