Rupes – LL150 Swirl Finder Pen Light

749 kr inklusive moms

Rupes Swirl Finder är en specialdesignad bärbar pennlampa som lyser upp virvelmärken (swirls), repor, hologram och andra lackskador som stör glansen, så at

Rupes – LL150 Swirl Finder Pen Light

749 kr inklusive moms

Rupes Swirl Finder är en specialdesignad bärbar pennlampa som lyser upp virvelmärken (swirls), repor, hologram och andra lackskador som stör glansen, så att du kan följa utvecklingen medan du arbetar för att skapa din perfekta finish. Rupes Swirl Finder är liten, lätt och väldigt enkel att använda. Bäst av allt, den är gjord av en av Italiens högst respekterade företag för bilvårdsprodukter ? Rupes

Rupes Swirlfinder LL150 visar dig snabbt, lätt och precist virvelmärken (så kallade swirls), repor och hologram, som annars är svåra att se inne i ett garage, vilket då gör det nästan omöjligt att följa utvecklingen medan du försöker att få en perfekt finish på din putsning.

Låt inte den lilla storleken lura dig! Rupes Swirl Finder pennlampa har en extremt ljusstark LED-lampa, som pumpar ut totalt 140 lumen! Även fokus på ljuskäglan kan justeras. Den får lätt plats i en ficka, antingen i skjortan eller förklädet, utan att ramla ut.

Rupes Swirl Finder pennlampa har en tryckknappsbrytare, som du enkelt använder med en hand. Är du besatt av detaljer, så är den ett absolut måste för dig!

  • Mycket ljusstarkt LED-ljus
  • Ljusflöde: 140 lumen
  • Optimerad ljusspektrum för lackkontroll
  • Justerbar Focus (10?70 grader)
  • Diameter 16 mm, Längd 148 mm
  • Batteri 2 × AAA

 

Vikt 0,5 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.

Artikelnr: RUPLL150 Kategorier: , , Brand: