Din kundvagn

Din kundvagn är tom

Hitta vad du letar efter via kategorierna nedan:

Angelwax logotyp

Enigma Genesis & Solaris

Angelwax Enigma Genesis och Solaris ger 3-5 års keramiskt skydd och livstidsgaranti med två lager. Endast tillgängligt för Angelwax Sverige-utbildade företag.

Keramiska professionella produkter

  • Solaris ger 3 års skydd med 1 lager
  • Genesis ger 5 års skydd med 1 lager & med 2 lager så lämnar vi livstids garanti.

Fördelen med dessa skydd är att man inte behöver nån topcoating och härdningstiden är endast 24 timmar. Skydden har en permanent bindning i lacken och kan inte tvättas av med kemikalier.

Enigma Genesis & Solaris

Angelwax Enigma Genesis/Solaris är ett unikt toppmodernt keramisk ytskydd, endast avsedd för professionell användning.

Enigma Genesis/ Solaris är utvecklad och baserad på Tetrahedron-teknik och är unik i sin design genom att använda den högsta andelen Si02 som någonsin använts i ett keramiskt ytskydd. På grund av denna teknik kommer Enigma Genesis/ Solaris inte bara att bindas omedelbart till ytan utan också härda snabbt vilket automatiskt skapar den högsta och starkaste tvärbundna densiteten i en beläggning någonsin.

Enigma Genesis/Solaris ger en extraordinär självnivå levellerande vidhäftning till ytan, förstärkt med 3D tvärbunden ren SiO2, vilket gör denna ytbehandling till den renaste och starkaste beläggningen på marknaden.

Molekylär morfologi ger beläggningen funktioner som hårdhet och elasticitet, samt en oöverträffad glansfinish. Enigma Genesis/Solaris får genom tetrahedronteknologin en revolutionerande tjocklek på 10-25 μm (mätbar måttfärg!) och ökar förhållandet mellan tvärbindare som förstärker och förtjockar beläggningens toppskikt.

Angelwax designade Enigma Genesis/Solaris med en specifik applikationsmetod för 1 till flera lager. Denna metod skiljer sig från andra applikationer, och har vetenskapligt visat sig vara den enklaste och bästa metoden att applicera en produkterna på. Enigma Genesis/Solaris binds till lack, glas, metall och plast på molekylär nivå. Denna rena Sio2-baserade keramiska beläggning skyddar ditt fordon / yta från väderbeständighet, UV- skador, industriella och organiska nedfall, syror och alkaliska kemikalier från pH2 - pH13. En ytterligare fördel med att ha ett flexibelt lager är att Enigma Genesis/Solaris är mycket motståndskraftig mot extrema värmeförändringar, även från -40 grader Celsius till +900 grader Celsius.

Garanti: 3 år till livstids garanti

Angelwax Enigma Genesis och Solaris finns i 30 ml och 50 ml.

Angelwax Enigma Genesis/Solaris är endast tillgängligt för registrerade och officiellt av Angelwax Sverige utbildade företag. För mer information om hur du blir certifierad installatör, vänligen fyll i formuläret nedan.

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.