Angelwax Ti-22

449 kr inklusive moms

TI-22 är ett lackskydd med Titaniumdioxid gjort av renaste Titanium. Angelwax TI-22 är en unik Titanium baserad spray och en enkel men briljant formula på

Artikelnr: ANGTI22025 Kategorier: , , Brand:

TI-22 är ett lackskydd med Titaniumdioxid gjort av renaste Titanium. Angelwax TI-22 är en unik Titanium baserad spray och en enkel men briljant formula på grund av utformningen av dess nyckelkomponent Titanium. Titanium är ett naturligt inslag som har en låg densitet med utmärkt motståndskraft mot korrosion och syra som gör detta det perfekta sättet att skydda lacken.

Användning:

  • För bästa resultat, tvätta, skölj och torka bilen noggrant.
  • Polera fordonet och applicera TI-22 på en sval yta med en ren torr och mjuk microfiberduk .
  • Angelwax TI-22 är en spraya på torka av produkt och ska torkas av direkt . TI-22 kan även användas efter vaxning för att förlänga skyddet och ge högre glans.

Förpackning:

  • 250ml
Vikt0.25 kg

Säkerhetsinformation

Mycket brandfarlig vätska och ånga. Orsakar allvarlig ögonirritation. Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad. Skyddsangivelser: Förvaras oåtkomligt för barn. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppna lågor och andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Undvik att andas in dimma eller ångor. Används endast utomhus eller i väl ventilerade utrymmen. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja. Vid obehag, kontakta GIFTINFORMATIONSCENTRAL eller läkare.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.