Angelwax Enigma Interno

269 kr

Angelwax ENIGMA INTERNO, INTERIOR CERAMIC TRIM DRESSING har formulerats med den senaste keramiska tekniken. ENIGMA INTERNO är en hållbar, hydrofobisk interiör d

Angelwax ENIGMA INTERNO, INTERIOR CERAMIC TRIM DRESSING har formulerats med den senaste keramiska tekniken. ENIGMA INTERNO är en hållbar, hydrofobisk interiör dressing för alla invändiga ytor och tyger.

Applicering av produkten på invändiga plastdetaljer tillför även antistatiska egenskaper från den keramiska komponenten som i sin tur förhindrar uppbyggnad av damm på ytan.
Dessutom kommer det inbyggda UV-skyddet förhindra interiörens material från att missfärgas eller blekas.

Anvisningar: Spraya Angelwax ENIGMA INTERNO direkt på en mikrofiberduk eller applikator och applicera över ytan som skall skyddas, torka sedan av överflödet med en torr och ren mikrofiberduk.

Vid skydd av tyger, Spraya Angelwax ENIGMA INTERNO rikligt över ytan och låt produkten torka in. När ytan är torr vid beröring och skyddet har härdat så är den redo för användning.

Angelwax ENIGMA INTERNO utgör en del av det unika ENIGMA-sortimentet av keramiska bilvårdsprodukter som är konstruerade för att ge enastående hållbarhet och prestanda.

Förpackning:

  • 500ml
Vikt0.6 kg
Volym

500ml

Säkerhetsinformation

Skyddsangivelser: P102: Förvaras oåtkomligt för barn.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Angelwax Enigma Interno”