Angelwax Enigma Interno keramiskt skydd för din interiör

(1 kundrecension)

269 kr inklusive moms

Angelwax ENIGMA INTERNO är ett keramiskt skydd för din interiör och textil och lämnar en ny matt finish med UV skydd och är dessutom antistatisk

Angelwax Enigma Interno keramiskt skydd för din interiör

269 kr inklusive moms

Angelwax ENIGMA INTERNO har formulerats med den senaste keramiska tekniken. ENIGMA INTERNO är en hållbar hydrofobisk interiör dressing för alla invändiga ytor och tyger.

Applicering av produkten på invändiga plastdetaljer tillför även antistatiska egenskaper från den keramiska komponenten som i sin tur förhindrar uppbyggnad av damm på ytan.
Dessutom kommer det inbyggda UV-skyddet förhindra interiörens material från att missfärgas eller blekas.

Anvisningar: Spraya Angelwax ENIGMA INTERNO direkt på en mikrofiberduk eller applikator och applicera över ytan som skall skyddas, låt sitta en liten stund torka sedan av överflödet med en torr och ren mikrofiberduk.

Vid skydd av tyger, Spraya Angelwax ENIGMA INTERNO rikligt över ytan och låt produkten torka in. När ytan är torr vid beröring och skyddet har härdat så är den redo för användning.

Angelwax ENIGMA INTERNO utgör en del av det unika ENIGMA-sortimentet av keramiska bilvårdsprodukter som är konstruerade för att ge enastående hållbarhet och prestanda.

Förpackning:

 • 500ml
Vikt 0,6 kg
Volym

500ml

1 recension av Angelwax Enigma Interno keramiskt skydd för din interiör

 1. Patrik Andersson (verifierad ägare)

  Toppen

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
  1 person tyckte denna recension var hjälpsam

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.